Prosjekter

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Ta gjerne en titt på noen av våre referanseprosjekter.

Hoved

Ny varmesentral på Forus i Stavanger

Ny varmesentral på Forus i Stavanger

Kunde: Lyse Neo
År: 2013 - 2015
Kontakt: Sven Danielsen

Lyse Neo sin nye varmesentral, Forus Nord Energisentral, er basert på naturgass og vil kun være i bruk som spiss og reservelast. Grunnlasten i fjernvarmenettet i området er basert på energigjenvinning fra avfall fra Forus Energigjenvinning.

Spisslastsentralen har sykkelvei på taket og oppvarmede benker i det omkringliggende parkanlegget.

Norsk Energi har ivaretatt mange funksjoner i prosjektet. Dette har blant annet vært prosjektering av prosess og røranlegg, ansvarlig for sikkerhetsvurderinger, konsesjonssøknad og utslippsberegninger.

Mer informasjon.  

Bugården varmesentral i Sandefjord

Bugården varmesentral i Sandefjord

Kunde: Statkraft Varme
År:  2013 - 2015
Kontakt: Anders Eide

Norsk Energi har hatt prosjekteringsledelsen, prosjekteringskontroll og byggeoppfølging av Statkraft Varme sitt nye prosessanlegg i Sandefjord.

Mer informasjon

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.