Oppdateringskursene (3 dager), som er en del av de ordinære kjeloperatør- og kjelpasserkursene, starter onsdag kl 09.30 og varer til ca kl 18.30. Torsdag starter kurset kl 08.30 og varer til ca kl 18.30. Kurset avsluttes med skriftlig eksamen fredag morgen.

Arrangør
Norsk Energi, p.b. 27 Skøyen, 0212 Oslo - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Varighet:
To dager + eksamen på 3dje dag.  (onsdag - fredag)

Kursmateriell
Blir utlevert ved fremmøte til kurset

Kursavgift inkl. eksamensgebyr
Medlemmer:          kr 6 000,-
Ikke medlemmer:   kr 6 500,-

NB! I kursavgiften inngår kursmateriell og eksamen, men ikke kost og losji.
Sertifikatgebyr kommer i tillegg - mer informasjon.

Påmelding
Gjøres ved å klikke på aktuelt kurs i oversikten over alle kursene.
Det er bindende påmelding til alle våre kurs.

Påmeldingsfrist: 4 uker før kursstart.
Ved påmelding mottar du en epost med informasjon om at påmeldingen er registrert, og ca 4 uker før kursstart vil du per epost få tilsendt mer detaljer om kurset.

Avbestilling
Ved avbestilling belastes et gebyr på kr. 1200,- per deltaker. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, eller ikke møter opp på kurset, belastes hele kursavgiften samt hele pensjonsprisen for hotellet dersom det er bestilt via Norsk Energi.
Norsk Energi tar forbehold om kansellering av kurs ved for få deltagere, og i dette tilfelle vil man få beskjed straks etter påmeldingsfristen.

Hotell
Hotellrom bestilles av Norsk Energi i henhold til påmelding. Pensjonspris, som varierer på de forskjellige kursstedene, blir oppgitt i kursbekreftelsen eller ved henvendelse til kurskoordinator.
Vær oppmerksom på at deltagere som ikke bor på kurshotellet må betale en «dagkonferansepris» til hotellet for opphold, lunsj og kaffe.
Hotellregningen gjøres opp av den enkelte, direkte til hotellet.

Når det gjelder kurs i Trondheim i 2020 blir disse arrangert på Britannia Hotel som har en litt høyere helpensjon-/dagpakkepris enn de andre kurshotellene.

Sertifikat
Det søkes om sertifikat etter at man har bestått eksamen. Søknader om sertifikat og priser finner du her.

Personvern
Les våre retningslinjer for personvern

Gå til påmeldingssiden

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.