Energisystemer i bygg

Avdelingen for Energisystemer i bygg har spisskompetanse på varmeanlegg og kjøleanlegg i bygg, og gjennomfører årlig en rekke små og store oppdrag innen bygg og eiendomssektoren. Prosjektene våre spenner fra store eiendomsporteføljer til borettslag/sameier og privatboliger. Oppdragsgiverne våre er private, statlige og kommunale byggeiere og foretak.

Vi har over 100 års erfaring med energianlegg, og tar gjerne på oss oppdrag med komplekse systemer som varmepumpeanlegg, varme- og kjølesentraler og svømmehaller.

Norsk Energis internasjonale virksomhet sorterer i hovedsak under avdelingen, og våre prosjekter spenner over et bredt spekter av fagområder i en rekke land i Øst-Europa, Kaukasus, Sentral-Asia og Afrika.

Brandal, Hallstein Brandal, Hallstein

Avdelingsleder

Næss, Øyvind Næss, Øyvind

Seniorrådgiver

Bergfjord, Idar Bergfjord, Idar

Rådgiver

Haugen, Marie Haugen, Marie

Seniorrådgiver

Rikstad, Lise Rikstad, Lise

Rådgiver

Borchsenius, Hans Borchsenius, Hans

Spesialrådgiver,

Haugerud, Linda P. Haugerud, Linda P.

Spesialrådgiver

Tornøe, Frode Tornøe, Frode

Seniorrådgiver

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.