Fjernvarme og fornybar energi

Avdeling for fjernvarme og fornybar energi arbeider innen produksjon- og distribusjonssystemer for vannbårne energisystemer. Hovedfokus har tradisjonelt vært på kollektive energisystemer (fjernvarme/-kjøling), men vi jobber også mye med energisystemer i bygg. Vi er Norges største kompetansesenter når det gjelder termiske produksjonsanlegg, og vi arbeider både med varmepumper/kjølemaskiner, bioenergi, energigjenvinning, solvarme etc.

Avdelingen jobber også med klima- og miljørådgivning samt utredninger.

Vi har et tett samarbeid med våre søsteravdelinger; Industri, Bygg (lokalisert i Oslo) samt regionalkontorene i Bergen og Gjøvik. I fellesskap har vi prosjekter både i inn- og utland, med oppdrag både for offentlige oppdragsgivere, store industribedrifter og private byggeiere.

Danielsen, Sven Danielsen, Sven

Styremedlem (ansattrepr)

Avdelingsleder

Harmsworth, Daniel Harmsworth, Daniel

Rådgiver

Kristiansen, Ane Kristiansen, Ane

Spesialrådgiver

Pettersen, Per Arne Pettersen, Per Arne

Spesialrådgiver

Wiik, Ingvild A. Wiik, Ingvild A.

Rådgiver

Borgnes, Dag Borgnes, Dag

Spesialrådgiver

Hjortaas, Trygve Hjortaas, Trygve

Spesialrådgiver

Skulstad, Vegard Skulstad, Vegard

Rådgiver

Grinrød, Johan M. Grinrød, Johan M.

Spesialrådgiver

Hysvær, Lasse Hysvær, Lasse

Seniorrådgiver

Nerland, Kjell Olav Nerland, Kjell Olav

Spesialrådgiver

Stuen, Trygve Stuen, Trygve

Rådgiver

Kalstad, Tone Kalstad, Tone

Seniorrådgiver

Olsson, Ragni Olsson, Ragni

Rådgiver

Vadseth, Marit Vadseth, Marit

Spesialrådgiver

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.