Tomren-Berg, Trygve Mellvang

Tomren-Berg, Trygve Mellvang

Styret tittel: varamedlem

Trygve har bakgrunn som journalist i Vårt Land og NTBs samfunnsavdeling. I 2007 dro han til Brussel som Europa-korrespondent for NTB, før han tre år senere gikk han til stillingen som informasjonssjef i EFTAs overvåkingsorgan ESA. Siden 2013 har han vært kommunikasjonssjef i Norsk Fjernvarme.

Varamedlem til styret i Norsk Energi fra 08.06.2017.

Utdannelse med eksamensår

Cand.Mag., Det humanistiske fakultet, Universitetet i Oslo, 1998
Journalistutdanninga, Høgskolen i Oslo, 2000

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.