Rykende fersk utgave av bladet Norsk Energi

torsdag, 12 september 2019.

Bladet Norsk Energi nr 3-2019 er nå på vei ut til abonnentene. Energiledelse ved Fagerborg skole og individuell måling av termisk energi er blant mange av saken du kan lese om.

Les gjerne bladetPå lederplass argumenterer vi, som vi ofte gjør, for viktigheten av enøk og energiledelse, denne gangen sett i lys av den siste rapporten fra FNs naturpanel.

Bladets hovedreportasje er om energiledelse i praksis ved Fagerborg skole – en av de 177 skolene i Oslo som sorterer under Undervisningsbygg. Bladet bringer også et intervju med Thomas Haug i DNV GL om den nye versjonen av energiledelsesstandarden som i større grad enn tidligere gir toppledelsen i industrien hovedansvar for enøk.

Norsk Energi har nylig gjort en utredning for NVE om individuell måling av termisk energi. Essensen i denne utredniingen presenteres av rapportens forfatter, Marie Haugen i Norsk Energi.

EMIL-prisen 2019 gikk til Joh. Johannson Kaffe AS for banebrytende arbeid med en ny kaffefabrikk som er klimanøytral i driftsfasen. Joh. Johannsons prosjektdirektør Ole-Kristian Mosvoll intervjues om den nye kaffefabrikken.

pdf Bladet kan du lese her.

Kontakt: Hans Borchsenius

Mer informasjon om bladet Norsk Energi og tidligere utgaver.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.