Resertifisering av kjeloperatør- /kjelpassersertifikat med utløpsdato i 2020

mandag, 30 mars 2020.

På grunn av Corona-situasjonen kan vi for tiden dessverre ikke avholde kurs og eksamen for resertifisering av kjeloperatør-/kjelpassersertifikat. Sertifikater med utløpsdato i 2020 kan imidlertid få forlenget gyldighet frem til 31.12.2020.

kjelpassersertifikat resertifisering 175x bildemarkeringDSB har besluttet at alle som har kjeloperatør-/kjelpassersertifikat som utløper i perioden 01.01.2020 til og med 31.12.2020, kan få disse forlenget frem til 31.12.2020 uten at eksaminering for resertifisering utføres. Dette er også avklart med Norsk Akkreditering.

For å få forlenget gyldighet av sertifikater med utløpsdato i 2020 må ny søknad om resertifisering sendes Norsk Energi. Er kravene innfridd vil sertifikatholder motta et brev som viser at sertifikatet har fått ny utløpsdato frem til 31.12.2020. Sertifikatholderne må oppbevare og fremvise dette brevet sammen med det utløpte sertifikatet for å dokumentere gyldig sertifikat. (Vi må her beregne oss et adm.gebyr kr 350,- for hvert sertifikat).

For sertifikater som er gyldig etter 31.12.2020 gjelder normal prosedyre for resertifisering, dvs. at man i løpet av høsten – da vi forhåpentligvis er tilbake i «normaltilstand» - må avlegge eksamen/gjennomføre kurs. Mer informasjon om resertifisering.

De som har allerede utløpte sertifikat (med utløpsdato før 1.1.2020) og ønsker resertifisering, må vente til det igjen er mulighet for å gjennomføre oppdateringskurs/eksamen for å få disse fornyet.

Oversikt over hvor og når vi avholder oppdateringskurs
Søknader om sertifikat
Informasjon om resertifisering 
Informasjon om eksamen  

Kontakt: Anne Evensen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 97 52 38 29.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.