Prosjektering av varme- og kjøleanlegg

Riktig prosjektering er en forutsetning for å få velfungerende varme- og kjøleanlegg i bygg.

Norsk Energi prosjekterer alle typer varme- og kjøleanlegg, og har spisskompetanse på systemoppbygging, styring og regulering.

Vi utfører oppdrag i forbindelse med nybygg, samt ombygging av eksisterende anlegg.

Eksempler på oppdrag vi har erfaring fra:

  • Oppvarming- og kjølesystemer i bygg
  • Lokale varme- og kjølesentraler
  • Tappevannsløsninger
  • Kundesentraler for tilknytning til fjernvarme
  • Utskifting av varmerør
  • Sanitæranlegg

Vi har sentral godkjenning tiltaksklasse 3 for prosjektering av varme- og kuldeinstallasjoner, samt for ventilasjon- og klimainstallasjoner og for fjernvarmeanlegg. Vi har også sentral godkjenning for prosjektering av miljøsanering i tiltaksklasse 1.

dibk logo 120x

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.