Norsk Energis Årsmøte 2014

onsdag, 07 mai 2014.

Norsk Energis Generalforsamling og Årsmøte finner sted torsdag 12. juni. Hovedtemaer i det faglige seminaret er energiledelse og energiforsyning til fremtidens bygg og byer. Bli med!

Dagen starter med Generalforsamling kl 12.00 hos DS Louise på Aker Brygge, Oslo. Deretter følger lunsj og et faglige seminaret der du blant annet får høre litt om Elkem Carbons erfaringer med energiledelse, Enovas støtteordninger for energiledelse og erfaringer så langt, samt at Statkraft Varme vil fortelle litt om hvilke forventninger de har til innføring av energiledelse. Du får også høre om energiledelse ved en av Oseberg-plattformene og hvilke potensialer og muligheter til energibesparelser det finnes på en plattform.

Innen temaet Energiforsyning til fremtidens bygg og byer får du blant annet høre om energiforsyning i Bjørvika (Oslo) – hvilke utfordringer området står ovenfor og hvilke løsninger som blir valgt for å dekke varme- og kjølebehovet. Du får også høre litt om hvilke grep energiselskaper og fjernvarmeselskaper bør ta for å møte fremtidens byutvikling.

Bli med på NEs Årsmøte. Etter møtet serveres middag ombord på M/S FjordclipperBli med på NEs Årsmøte. Etter møtet serveres middag ombord på M/S Fjordclipper

Tradisjonen tro avsluttes dagen med en tur ut på fjorden med M/S Fjordclipper for middag og mingling, men før det skal årets EMIL-pris deles ut.

pdf Hele programmet finner du her.

Påmelding gjøres her.

Alle er velkommen, både medlemmer og ikke-medlemmer.
For deltagere fra medlemsbedrifter er hele arrangementet gratis for inntil fire personer, mens deltagere utover fire personer og deltagere fra ikke medlemsbedrifter betaler kr 500,- som inkluderer lunsj og middag.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Kari Holtebu

Les gjerne:
Stor interesse omkring energiledelse 
Energiledelse, industriens nye satsningsområde
 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.