Ledig stilling for miljørådgiver, Oslo

tirsdag, 23 juni 2020.

Norsk Energi søker sivilingeniør/ingeniør innen miljøutredning og -rådgivning.

Kjelanlegg-200x250

Norsk Energi er et ledende kompetansesenter innen termisk energi og arbeider med rådgivning, utredninger og prosjektering knyttet til miljøvennlig energiforsyning, energieffektivisering, varmegjenvinning, damp-, varme- og kjøleforsyning.

Miljø og klima er svært viktig både for oss og våre kunder. Vår kompetanse og erfaring innen klima- og miljørådgivning skal hjelpe våre oppdragsgivere med gode miljøløsninger, samt forbedre sine miljøprestasjoner effektivt og lønnsomt.

Våre kunder er industribedrifter, energiselskaper, offentlige myndigheter og internasjonale institusjoner.

Vi ønsker å styrke gruppen med en person som har god basis­kunnskap og sterk interesse for miljø og klima generelt. Det vil være positivt med kunnskap om termiske energisystemer og om myndighetenes regelverk på miljøområdet. Både nyutdannede og kandidater med erfaring er aktuelle for stillingen.

Aktelle arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil være varierte og vil bli tilpasset den enkeltes kvalifikasjoner og interesse­felt. Følgende arbeidsoppgaver/-områder er aktuelle:

 • Miljø- og klimaregnskap
 • Utslippssøknader/konsesjonssøknader
 • Teknisk miljøanalyse/renere produksjon (tiltaksanalyser)
 • Konsekvensutredninger
 • Spredningsberegninger for utslipp til luft
 • Miljørådgivning og klimastrategi
 • Miljøledelse
 • Miljørisiko
 • Miljørevisjon
 • LCA
 • Støymålinger, -utredninger og tiltak for støyreduksjon

Hos oss vil du arbeide både i team og selvstendig med ansvar for egne prosjekter. Vi ser også gjerne at våre rådgivere er aktive med kundekontakt og bidrar til å markedsføre våre tjenester. Ferdigheter og egenskaper relatert til kundekontakt og presentasjon vil også bli vektlagt ved evaluering av kandidater.

Kvalifikasjoner

Vi søkter etter en person som har noen års erfaring med god basis­kunnskap og sterk interesse for miljø og klima generelt, og gjerne også kunnskap om termiske energisystemer og om myndighetenes regelverk på miljøområdet. Nyutdannet oppfordres også til å søke.

Vi ser det som en forutsetning med:

 • Relevant høyere utdanning fra universitet eller høyskole innen miljø- og/eller energifag
 • Norsk og engelsk skriftlig og muntlig
 • Relevant arbeidserfaring vil telle positivt, men er ikke et krav  

Vi kan tilby et arbeidsmiljø med solid faglig støtte, hyggelige og inkluderende kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser. Vårt hovedkontor i Oslo holder til i lyse og trivelige kontorlokaler i Hoffsveien 13 på Skøyen.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til:
Kjell Olav Nerland tlf. 911 37 206 / epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 20. august 2020.
Søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole/universitet og attester sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om Norsk Energi 
Norsk Energi er et ledende kompetansesenter innen termisk energi, etablert allerede i 1916. Virksomheten omfatter rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring innen energi, miljø og sikkerhet. Selskapet har ca 70 høyt kvalifiserte medarbeidere. Ca 40 medarbeidere arbeider ved hovedkontoret på Skøyen i Oslo, mens de øvrige er knyttet til våre avdelings­kontorer i Bergen og Gjøvik, samt satellittkontor i Fredrikstad, Arendal og Stavanger.

Mer informasjon finnes på www.energi.no .

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.