Kursene i gang igjen

torsdag, 07 mai 2020.

Det vil bli arrangert kjeloperatørkurs og oppdateringskurs i Bergen i juni. Mulighet for nettbasert kurs i energiledelse.

Pga. den pågående Corona-situasjonen måtte kjelkursene som skulle vært avholdt i april og mai flyttes til høsten, men i juni er vi i gang igjen. Kjeloperatørkurset som skal gå i Bergen 15. – 19. juni og oppdateringskurset som skal gå 17. – 19. juni vil bli gjennomført som planlagt.
Vi har allerede flere påmeldte deltakere, men det er plass til noen til. Påmelding kan gjøres her.

På dette kjeloperatørkurset har vi åpnet for at også de som skal bli kjelpassere kan delta – de må da gjøre en ekstra innsats utover den ordinære undervisningen. Er dette aktuelt kan du ta kontakt med kursavdelingen v/ Anne Evensen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf. 97 52 38 29.

Kurset vil bli gjennomført etter myndighetenes krav/anbefalinger for arrangement med inntil 50 personer. Det vil bli møblert i klasseromsoppsett med god plass mellom bordene og hotellet sørger for at servering av mat og drikke samt renhold også følger de gitte kravene.

Vi har vurdert nettbaserte kjelkurs, men per nå er det ikke aktuelt for denne typen kurs.

Høstens kurs går som planlagt. (Med mindre det kommer eventuelle nye Corona-restriksjoner)

Nytt praksiskrav for kjelpassere 
Vi gjør oppmerksom på et nytt krav til praksis for dem som skal bli kjelpassere; man må ha deltatt på månedlige kontroller og start/stopp av kjeler. Mer informasjon.

Kontakt: Anne Evensen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 97 52 38 29

Nettbasert kurs i Energiledelse
Norsk Energi tilbyr nettbaserte kurs i energiledelse for bedrifter. Flere bedrifter har tatt kontakt med ønske om slike kurs etter at koronasituasjonen har gitt reiserestriksjoner og for noen også ledig tid til kompetanseheving. Vi ønsker å tilpasse oss markedet, og vi tilbyr derfor nå bedriftstilpassede kurs via Teams.

Dette er et nytt tilbud som vi ønsker å utvikle og tilpasse i samarbeid med kunde. Dersom koronasituasjonen setter begrensninger for gjennomføring av våre neste åpne introduksjons- og påbygningskurs i energiledelse 15. og 16. september vil vi trolig gjennomføre disse som Webinar.

Ta kontakt med Hans Even Helgerud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., 918 05 045) dersom du har spørsmål eller ønsker nærmere informasjon om våre kurs innenfor energiledelse.         

Deltakere på kjelkurs i Asker i november 2019. Foto: kursleder Odd Dåvøy. Deltakere på kjelkurs i Asker i november 2019. Foto: kursleder Odd Dåvøy.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.