Klimastrategi og tiltak for grønt skifte

utslipp 170xMange av Norsk Energis kunder jobber målrettet med å redusere sine klimautslipp og -fotavtrykk. Flere og flere virksomheter har dette som en viktig strategi for et grønt skifte og en sterk miljøprofil. Vi erfarer at mange trenger hjelp til å legge en god klimastrategi og finne gode tiltak for å redusere utslippene.

Aktuelle tiltak kan være:

  • Substitusjon av brensel eller andre råstoffer som bidrar til klimautslipp
  • Tekniske og prosessmessige forbedringer
  • Rensetiltak

Ta kontakt med Kjell Olav Nerland
på tlf. +47 91 13 72 06 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.