Prosjekter

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Ta gjerne en titt på noen av våre referanseprosjekter.

International

Bærekraftig vannkraftutvikling i Georgia

Bærekraftig vannkraftutvikling i Georgia

År: 2012 - 2015
Kontakt: Sergei Faschevsky

Norsk Energi var prosjektleder for det treårige prosjektet «Sustainable Hydropower Development in Georgia», gjennomført i 2012-2015 og finansiert av et tilskudd fra det Norske Utenriksdepartement. Prosjektet ble etablert for å tilrettelegge for en mer bærekraftig utvikling av vannkraftressursene i Georgia, med fokus på krav og praksis for miljøkonsekvensanalyser, samt kommunikasjon, åpenhet og deltagelse fra lokalbefolkning og sivilsamfunn i beslutningsprosesser.

Mer informasjon om prosjektet og resultatene.

Bærekraftig småkraftutvikling og forsyningssikkerhet i Armenia

Bærekraftig småkraftutvikling og forsyningssikkerhet i Armenia

År: 2011 - 2014
Kontakt: Sergei Faschevsky

Norsk Energi var prosjektleder for det treårige prosjektet «Sustainable Small Hydropower Development for Energy Security», gjennomført i 2011-2014 og finansiert av et tilskudd fra det Norske Utenriksdepartement. Prosjektet ble etablert for å bidra til å styrke ressursutnyttelsen og effektiviteten i småskala vannkraftutbygging i Armenia, og minimere de negative miljø- og sosiale konsekvensene fra småkraftanlegg i landet.

Mer informasjon om prosjektet og resultatene. 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.