Rådgivningtjenester for Fortum Oslo Varmes kunder

Norsk Energi har inngått en samarbeidsavtale med Fortum Oslo Varme der vi tilbyr Fortum Oslo Varme sine kunder kvalitetssikrede, ferdigforhandlede fastpristjenester og annen relevant teknisk rådgivning. Fastpristjenestene er definert ut fra erfaring med hvilke behov kundene har. Enten som følge av opplevde problemer, lover og regler som må etterleves, eller som økonomiske fordelaktige muligheter ved offentlig støttede energisparetiltak.

Formålet med å tilby tjenestene er å sikre:

  • Effektive og funksjonelle vannbårne energianlegg
  • Fornøyde kunder for Fortum Oslo Varme sitt produkt

Nedenfor kan du lese mer om hva vi kan tilby - eller du kan ta en titt i pdf-filen
Kontakt oss gjerne via kontaktskjemaet nederst på siden.

Nybygg/total rehabilitering:

Eksisterende bygg:

Rådgivningteamet - dedikert til Fortum Oslo Varme sine kunder.

  • Her er teamet som bistår fjernvarmekunder med teknisk support i Oslo.
    Ta gjerne kontakt via skjemaet nedenfor.

tilthumbnail-ny
Fra venstre: Marie Haugen, Hallstein Brandal, Mari Elise Hareide, Frode Tornøe og Marit Vadseth.

Send oss gjerne en uforpliktende prisforespørsel på tjenester via kontaktskjemaet nedenfor. Alle felt merket med stjerne (*) må fylles ut.

Navn*
E-post*
Telefonnummer*
Fastpristjeneste
Bygningskategori og areal
Beskjed

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.