Enovas støtteprogram for energiledelse avvikles

onsdag, 17 oktober 2018.

20. desember kl. 12:00 er siste mulighet for å søke støtte fra Enovaprogrammet; «Energiledelse for transport, industri og anlegg».

Støtteprogrammet har vært operativt siden høsten 2012 og har vært en stor suksess. Programmet var opprinnelig tenkt å skulle løpe i fem år, men har fått ett ekstra år for å favne også transportnæringen i noe større omfang. Det er per i dag gitt støtte til ca. 700 bedrifter, og det er sluttrapportert et energiresultat på nesten 3 TWh.

Norsk Energi har hatt en sentral rolle fra starten med utvikling av programtilbudet, opplæring av rådgivere, markedsføring av tilbudet samt å bistå bedriftene med å innføre energiledelse. 156 bedrifter fra ulike bransjer har så langt fått hjelp av Norsk Energi i prosessen med å innføre energiledelse helt eller delvis i samsvar med norsk standard for energiledelse ISO 50001.     

Enova mener nå at det er bygd opp en god kompetanse og kapasitet til å føre energiledelsesarbeidet i bedriftene videre uten et eget støtteprogram.

Norsk Energi kan bistå i alle faser fra etablering av søknad, prosjektgjennomføring til sluttrapportering.
Ta gjerne kontakt med Hans Even Helgerud for mer informasjon, og eventuelt et uforpliktende tilbud.

Mer informasjon om energiledelse.

Kilde: Enovas pressemelding.

Energiledelse

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.