Oppdateringskurs

Dette kurset er beregnet på personell som skal betjene og vedlikeholde kjelanlegg, eller har ansvar for kjelanlegg, og som har behov for å bli oppdatert på dagens regelverk - med fokus på sikkerhet, økonomisk drift og miljø. Dessuten personell som i begrenset omfang har arbeidet med kjelanlegg den senere tid og som skal resertifisere sitt kjeloperatør-/kjelpassersertifikat.
Kurset er også for dem som har glemt å fornye sertikatet innen utløpsdato.

NB! Norsk Energi resertifiserer som hovedregel kun serifikat utstedt av Norsk Energi. Mer informasjon om resertifisering av sertifikater.

Kurset, som ofte er en del  av de ordinære kjeloperatør- og kjelpasserkurs, går onsdag og torsdag med eksamen på fredag og omfatter områder/temaer som:

  • Lover og forskrifter
  • Overvåkning, sikring og funksjonsprøving ved kjelanlegg
  • Energitilførsel, forbrenning og virkningsgrader
  • Vedlikehold og kontroll
  • Skadeomfang og hyppighet
  • Rapportering, journalføring og dokumenthåndtering
  • Gruppeoppgaver

Tid og sted for kursene finner du i kursoversikten nedenfor. 

Praktisk informasjon om kursene inkl. pris, gjeldende regelverk, søknadsskjema for sertifikat etc finner du via lenkene på høyre side.

Covid 19. Kursene vil bli gjennomført etter myndighetenes krav/anbefalinger for arrangement. Det vil bli møblert i klasseromsoppsett med god plass mellom bordene og hotellet sørger for at servering av mat og drikke samt renhold også følger de gitte kravene.

Påmelding gjøres ved å klikke på kursnavnet for aktuelt kurs i oversikten nedenfor.
For best mulig utbytte av kurset anbefaler vi deltagere som skal resertifisere sitt kjelpassersertifikat å melde seg på Oppdateringskurs ved et av kjelpasserkursene.

Er kurset du ønsker å delta på fullt, men du ønsker å stå på venteliste kan du sende en epost til anne.evensen@energi.no. .

PÅMELDING - klikk på aktuelt kurs i oversikten nedenfor


Event Date Location
Oppdateringskurs
OP794 Oppdateringskurs FULLT 01-12-2021 - 03-12-2021 Britannia Hotel, Trondheim
OP795 Oppdateringskurs FULLT 26-01-2022 - 28-01-2022 Britannia Hotel, Trondheim
OP796 Oppdateringskurs FULLT 16-02-2022 - 18-02-2022 Scandic Asker, Asker
OP797 Oppdateringskurs 23-03-2022 - 25-03-2022 Storefjell Resort Hotel, Gol
OP798 Oppdateringskurs 27-04-2022 - 29-04-2022 Britannia Hotel, Trondheim
OP799 Oppdateringskurs 11-05-2022 - 13-05-2022 Scandic Asker, Asker
OP800 Oppdateringskurs 15-06-2022 - 17-06-2022 Britannia Hotel, Trondheim
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.