Medlemmer i Norsk Energi kan én gang i året be om et medlemsbesøk – på inntil én dags varighet - fra en av våre konsulenter. Dette er et gratis medlemsbesøk, og må ikke sees som en erstatning for regulære besøk i forbindelse med oppdrag.

Hensikten med besøket er å diskutere og gi råd i saker bedriften er opptatt av, samtidig som vi ønsker å opprettholde kontakten med våre medlemmer.

Dersom din bedrift er medlem og ønsker medlemsbesøk vil vi gjerne ha noen stikkord om hvilke tema eller fagområder som er av interesse for bedriften. For at vi kan forberede oss, og velge rett person fra oss må dere fylle ut og krysse av på medlemsbesøkskjemaet som sendes til oss

per epost: – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
per post: Norsk Energi, Postboks 27 Skøyen, 0212 Oslo

Eventuelle spørsmål rettes til Jon Tveiten på tlf. 22 06 28 10 – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.