Moskvil, Nikolai Huisman

Moskvil, Nikolai Huisman

Rådgiver
+47 22 06 18 62
+47 995 39 545
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedkompetanse

Nikolai er utdannet sivilingeniør fra  NMBU innen Industriell økonomi med fordypning i energiteknikki og energimarkeder.

Nikolai har kompetanse på termiske energianlegg og oppbygging av fjernvarme- og fjernkjølesystemer. Han er utdannet siv.ing ved NMBU med spesialisering i energiteknikk og energimarkeder. Nikolai ble ansatt i Norsk Energi i 2017. Nikolai har erfaring med prosjektering av fjernkjøleanlegg, nettsimulering og utbygging av fjernvarmenett, og varmepumpeanlegg.

Han har erfaring fra Hafslund Varme AS hvor han arbeidet for avdelingene varmeplan og forretningsutvikling. Han utførte blant annet arbeidsoppgaver som kontroll av kundesentraler, oppdatering av kartgrunnlag (GIS), analyse av termografiske bilder, markedsanalyse av det svenske fjernvarmemarkedet og generell kundekontakt.

Han har også praktisk erfaring med drift og vedlikehold av fjernvarmesystem med biokjel (Nykirke Biovarme AS).

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.