Kalstad, Tone

Kalstad, Tone

Seniorrådgiver
+47 22 06 18 95
+47 99 01 53 74
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedkompetanse

Tone Kalstad er utdannet sivilingeniør fra NTNU (2009) med spesialisering innen prosessteknologi. Hun har jobbet i Norsk Energi siden juni 2019 med hovedfokus på sikkerhet og eksplosjonsvern. Tone har nærmere 10 års erfaring fra Lloyd’s Register (tidligere Scandpower) med analyser innen:

  • Kvalitative risikoanalyser
  • Kvantitative risikoanalyser (QRA)
  • Beredskapsanalyser
  • HAZOP/HAZID-gjennomganger

Tone har også erfaring som prosjektleder og kursholder.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.