Rikstad, Lise

Rikstad, Lise

Seniorrådgiver
+47 22 06 18 58
+47 913 81 293
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedkompetanse

Lise Rikstad er utdannet sivilingeniør innen energi-, prosess-, og strømningsteknikk. Hun tok bachelor innen Energiteknologi i Bergen 2013, og master innen produktutvikling og produksjon ved NTNU i Trondheim 2016. Hun har gjennom studiene opparbeidet seg en tverrfaglig kompetanse innen energi, blant annet energi i bygg, fjernvarme og fornybar energi. Bachelorgraden omhandlet forbrenningsanlegget og fjernvarmenettet i Bergen. Den ble skrevet i samarbeid med to medstudenter, og sammen vant de ABB-prisen for beste bachelor. Masteroppgaven skrev hun for vannkraftlaboratoriet ved NTNU, hvor hun prosjekterte en ny testrigg for forskning på friksjonstap ved massesvingninger i vannrør.

Våren 2017 ble hun ansatt i Norsk Energi som rådgiver i avdeling for Fjernvarme og Fornybar Energi. I Norsk Energi har hun blant annet hatt prosjektlederansvar og prosjekteringsansvar. Lise har erfaring med prosjektledelse, prosjekteringsledelse, detaljprosjektering, utarbeidelse av tekniske spesifikasjoner, utarbeidelse av skjemateninger/PID, forespørselsdokumenter, kontraktinngåelse og byggeoppfølgeing innen energisentraler og kundesentraler. Lise har også erfaring med ENØK-analyser, vurdering av sekundæranlegg og vurdering av alternative energikilder til nærvarmeanlegg.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.