Årsrapporten for 2020

torsdag, 27 mai 2021.

Norsk Energis årsrapport for 2020 foreligger nå. Der kan du blant annet finne Styrets årsberetning og årsregnskapet samt en presentasjon av noen av prosjektene vi har jobbet med gjennom året.

Årsrapport 2020  Til tross for COVID 19-pandemien deltok Norsk Energi i mange spennende prosjekter i 2020. Blandt annet innen enøk og energiledelse, kontroll og sikkerhet, hydrogen, CO2-fangst, bioenergi og varmepumper. 

- Vi er imponert over industrien, fjernvarmen og eiendomsbesitterne som ser lenger enn pandemien og fortsetter med å gjøre tiltak for å redusere energibruk, utnytte spillvarme, konvertere til klimavennlige energikilder og å fange CO2, skriver adm.dir Jon Tveiten i sin lederartikkel.

I tillegg kan du lese om følgende:

  • Enova Kunnskap - en web-portal for energiledelse
  • ZEG Power skal lage hydrogen fra gass med integrert CO2-fangst
  • "Aldri igjen" - viktigheten av gransking ved alvorlige ulykker
  • Norcems CO2-fangsprosjekt
  • Elkem Salten skal gjenvinne 270 GWh
  • Undervisningsbygg arbeider systematisk med enøk
  • Ny elektrokjel hos Epax
  • Arbaflames svartpelletsfabrikk klar for oppstart
  • Cargill kutter utslipp med varmepumper

Årsrapporten kan pdf lastes ned her eller via bildet.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om noen av sakene kan du ta kontakt med Jon Tveiten.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.