Årsmøte og Generalforsamling 10. juni

onsdag, 02 juni 2021.

Generalforsamling og Årsmøte den 10. juni gjennomføres også i år digitalt. Generalforsamlingen er kun for medlemmer, mens Årsmøtet/Webinaret er åpent for alle. Årets Emil-pris (energi- og miljøpris) vil bli delt ut under webinaret. 

Dagen starter med Generalforsamlingen kl 12.00 og sakspapirer er sendt til medlemmene.

I etterkant av Generalforsamlingen vil vi gjennomføre et Webinar fra kl 12.30 - 14.00 med spennende og dagsaktuelle temaer. Webinaret er åpent for alle - bli med via lenken nedenfor.

Klikk her for å bli med på webinaret (Teams) fra kl 12.30 til 14.00

Temaer:

 • Kl 12.30 - 12.50: Norges største prosjekt inne utnyttelse av spillvarme er i drift
  Salten Energigjenvinning AS er i sluttfasen med det som for tiden kanskje er Norges største spillvarmeprosjekt.
  Prosjektleder i Salten Energigjenvinning Peder Sollie og prosjektansvarlig i Norsk Energi Ronny Valjord drar oss gjennom prosjektet fra planlegging, kommersialisering og realisering  av dette viktige prosjektet.

 • Kl 12.50 - 13.10: Pilotprosjekt for fremstilling av biokull
  WOW ASA har nettopp fått Enovastøtte for bygging av en pilot som skal fremstille biokull på Follum sitt gamle industrianlegg på Hønefoss. Biokullet skal erstatte fossilt kull i smelteprosessen i metallurgisk energi. Forretningsutvikler i Scanship Asgeir Wien forteller om bakgrunnen for prosjektet, overordnet om prosessen for å produsere biokull og videre fremdrift mot realisering.

 • Kl 13.10 - 13.30: "Langskip" har startet på sin seilas
  Aker Carbon Capture ACC er godt i gang med prosjektering av fangstanlegget ved Norcem. Med seg på laget har de Norsk Energi som designer anlegget som skal utnytte varme avgasser fra sementproduksjonen og forsyne fangstanlegget med damp. Vi får en kort innføring av ACC sin forretningside og deres syn på markedet, samt overordnet om selve fangstanlegget i Brevik av leder for teknologi i ACC Vibeke Anderson. I tillegg vil Norsk Energi ved prosjektleder Kristin L Jordhøy kort presentere løsningen for å utnytte spillvarme til å forsyne fangstanlegget.

 • Kl 13.30 - 13.50: Varme og kjøleløsning for nye Drammen Sykehus
  Drammen fjernvarme skal etter planen levere varme og kjøling til det nye sykehuset og er godt i gang med planlegging av en ny energisentral basert på frikjøling fra sjø og varmepumper. Direktør i Drammen fjernvarme John Vincent Haugen forteller om prosessen mot en avtale om ekstern varme og kjøleløsning til sykehuset. Norsk Energis prosjektleder Sven Danielsen gir oss en gjennomgang av den tekniske løsningen som er valgt.

 • Kl 13.50 - 14.00: Utdeling av Norsk Energis energi og miljøpris (EMIL-prisen)

 
Klikk her for å bli med på webinaret fra kl 12.30 til 14.00

(Microsoft Teams-møte)

Eller ring inn (bare lyd)
+47 21 40 21 55,,203603542#   Norway, Oslo
Telefonkonferanse-ID: 203 603 542#

Viktige kjøreregler under webinaret:

 • Holde alltid mikrofonen på "mute"
 • Trykk på "hånden" hvis du ønsker å komme med spørsmål til innlegg
 • Slå bare på video hvis du skal si noe (eller vi ber om det)

Vi ses digitalt!

Kontakt: Jon Tveiten

 

 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.