• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Enøk-analyse av aluminiumverk i Tadjikistan

søndag 05, February 2012.

Enøk-analyse av aluminiumverk i Tadjikistan

Verdensbanken har valgt Norsk Energi som konsulent for prosjektet ”Energy Audit at Talco Aluminium Company in Tadjikistan”. Kontraktsummen er på 300.000 USD (ca. 1,8 mill NOK).

Nytt kurs i energiledelse – ISO 50001

søndag 05, February 2012.

Nytt kurs i energiledelse – ISO 50001

Fagfolk fra hele landet deltok på kurs i energiledelse basert på NS-EN ISO 50001-standarden, den 23. november 2011. Bildet er fra dette kurset, i biblioteket til Norsk Energi, og i bakgrunnen skimtes Hans Even Helgerud i Norsk Energi og Thomas Haug i DNV.

Vellykket Makedonia-besøk i Norge

torsdag 05, January 2012.

Vellykket Makedonia-besøk i Norge

Norsk Energi var vertskap for en delegasjon med 10 personer fra Makedonia som besøkte Norge i desember. Besøket var ledd i et samarbeid for kompetanseoppbygging innen enøk og miljøledelse i makedonsk industri. Samarbeidet omfatter også ingeniørstudenter som skal identifisere og utvikle av enøk-prosjekter i Makedonia.

NIDAR AS tildelt EMIL-prisen 2011

torsdag 10, March 2011.

NIDAR AS tildelt EMIL-prisen 2011

NIDAR AS ble tildelt Energi- og miljøprisen - EMIL-prisen – på årsmøtet i Norsk Energi på Lysaker utenfor Oslo 8. juni. Prisen ble overrakt av direktør Øyvind Leistad i statsforetaket Enova til Harald Simensen og Robert Hjelmstad i NIDAR. Det er Norsk Energi som deler ut prisen.

<<  55 56 57 58 59 [60
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.