• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Først med sertifisering etter ny energiledelses-standard

tirsdag 25, June 2019.

Først med sertifisering etter ny energiledelses-standard

Yara Porsgrunn er første norske bedrift som er sertifisert etter den nye energiledelsesstandarden ISO 50001:2018. Sertifikatet ble delt ut under lanseringen av Energilederforum.

God oppslutning om Energilederforum

tirsdag 18, June 2019.

God oppslutning om Energilederforum

Med 50 deltagere ble Energilederforum lansert i forbindelse med Norsk Energi sitt årsmøte den 13. juni. Energilederforum er et fagforum for virksomheter med krav eller ønske om energiledelse.

Enige om å etablere hydrogenklynge

tirsdag 18, June 2019.

Enige om å etablere hydrogenklynge

Et tjuetalls norske hydrogenaktører ble mandag 17. juni enige om å gå videre med arbeidet for å danne en egen næringsklynge for hydrogen. Norsk Energi er med i styringsgruppen.

Nytt styre i Norsk Energi

fredag 14, June 2019.

Nytt styre i Norsk Energi

På Generalforsamlingen i Norsk Energi den 13. juni ble to styremedlemmer, to varamedlemmer og tre valgkomité-medlemmer gjenvalgt.

EMIL-prisen 2019 til Joh. Johannson Kaffe AS

fredag 14, June 2019.

EMIL-prisen 2019 til Joh. Johannson Kaffe AS

Norsk Energi sin Energi- og miljøpris (EMIL-prisen) for 2019, som ble delt ut på Norsk Energis årsmøte 13 juni, gikk til Joh. Johannson Kaffe AS.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.