• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Kurs i eksplosjonsvern / ATEX

tirsdag 05, May 2020.

Kurs i eksplosjonsvern / ATEX

På alle arbeidsplasser der det kan forekomme eksplosjonsfare stilles det krav til hvordan arbeid skal utføres på en sikker måte. Norsk Energi tilbyr skreddersydde kurs i eksplosjonsvern tilpasset kundens spesifikke anlegg.

Ny mulighet for prosjektsamarbeid i Polen

tirsdag 28, April 2020.

Ny mulighet for prosjektsamarbeid i Polen

Norsk Energi er en attraktiv partner for virksomheter fra Polen som ønsker å søke EØS-midler innen energi, miljø og klima.

Årets første utgave av bladet Norsk Energi

torsdag 16, April 2020.

Årets første utgave av bladet Norsk Energi

Bladet er som vanlig fullspekket med teamer innen termisk energi og du kan også lese om "Klimakur 2030" samt et intervju med lederen av Stortingets energi- og miljøkomité. 

Arbaflame bygger første kommersielle pelletsfabrikk

tirsdag 14, April 2020.

Arbaflame bygger første kommersielle pelletsfabrikk

Norsk Energi bistår i utvidelsen fra et demonstrasjonsanlegg til en fullskala fabrikk for produksjon av Arbaflames patenterte pellets.

Resertifisering av kjeloperatør- /kjelpassersertifikat med utløpsdato i 2020

mandag 30, March 2020.

Resertifisering av kjeloperatør- /kjelpassersertifikat med utløpsdato i 2020

På grunn av Corona-situasjonen kan vi for tiden dessverre ikke avholde kurs og eksamen for resertifisering av kjeloperatør-/kjelpassersertifikat. Sertifikater med utløpsdato i 2020 kan imidlertid få forlenget gyldighet frem til 31.12.2020.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.