• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Norsk Energis håndtering av corona-viruset

fredag 20, March 2020.

Norsk Energis håndtering av corona-viruset

Norsk Energis virksomhet går nesten som normalt i disse Corona-tider, men i hovedsak fra hjemmekontor.

Vellykket energilederseminar i Trondheim

onsdag 26, February 2020.

Vellykket energilederseminar i Trondheim

Norsk Energi sitt Energilederforum gjennomførte i samarbeid med Standard Norge et miniseminar i Trondheim mandag 27. januar.

Fjernvarmen slår ring om Orkanger

mandag 10, February 2020.

Fjernvarmen slår ring om Orkanger

Orkland Energi Varme utvider sitt fjernvarmeanlegg i Orkanger, og øker mengden gjenvunnet varme fra Elkem Thamshavn. Norsk Energi er engasjert som prosjekterende i prosjektet som nå sørger for en ringledning rundt Orkanger sentrum.

Å gjøre rent til jul er et godt råd

torsdag 19, December 2019.

Å gjøre rent til jul er et godt råd

Norsk Energi minner om at "Musevisa" er en sang som har konsekvenser lang utenfor musebolet; - faren for støveksplosjoner kan øke når nettene blir lange og kulda setter inn...

Gratis miniseminar om energiledelse

mandag 16, December 2019.

Gratis miniseminar om energiledelse

Norsk Energi sitt Energilederforum inviterer i samarbeid med Standard Norge til et gratis miniseminar i Trondheim mandag 27. januar, dagen før Enova-konferansen 2020.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.