• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Enova utvider tilbudet til industrien

mandag 17, August 2020.

Enova utvider tilbudet til industrien

Enova har utvidet tilbudet til industrien som følge av koronakrisen og ekstramidler gjennom regjeringens grønne omstillingspakke.

Nettbaserte kurs i energiledelse

fredag 14, August 2020.

Nettbaserte kurs i energiledelse

Norsk Energi tilbyr for første gang deltagelse på energiledelseskurs via kommunikasjons-plattformen Teams den 15. og 16. september.

 

Enova og energitiltak i bygg

tirsdag 30, June 2020.

Enova og energitiltak i bygg

Byggeiere, borettslag og sameier bør kjenne sin besøkelsestid når det gjelder kartlegging og innføring av energisparende tiltak i bygg med støtte fra Enova. Norsk Energi kan bidra med energikartlegging, forslag til tiltak og Enova-søknader.

Enøk-tiltak i Bergen Kulturhus

fredag 26, June 2020.

Enøk-tiltak i Bergen Kulturhus

Norsk Energi med enøk-rådgivning i historisk bygning i Bergen. Det resulterte i Enova-støtte til energitiltak som forventes å gi en årlig reduksjon i energiforbruk på minimum 110 000 kWh.

Nytt styre i Norsk Energi

torsdag 11, June 2020.

Nytt styre i Norsk Energi

På Generalforsamlingen i Norsk Energi den 11. juni ble fire styremedlemmer, et varamedlem og tre valgkomitémedlemmer gjenvalgt. De ansatte hadde gjenvalgt Kristin L. Jordhøy som styrerepresentant.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.