• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Langskip har kastet loss

fredag 19, February 2021.

Langskip har kastet loss

Nå har arbeidet med demonstrasjonsprosjekt for CO₂-håndtering som omfatter fangst, transport og lagring av CO₂.startet opp - og Norsk Energi er med.

Norsk Energi åpner Trondheimskontor

tirsdag 16, February 2021.

Norsk Energi åpner Trondheimskontor

Fra 15. februar er Norsk Energi også lokalisert i Trondheim. Etter åtte år ved Norsk Energis hovedkontor i Oslo, har seniorrådgiver Marie Haugen tatt med seg både familien og jobben, og flyttet hjem til røttene i Trondheim. 

Resertifisering av kjeloperatør- /kjelpassersertifikat med utløpsdato i 2021

mandag 01, February 2021.

Resertifisering av kjeloperatør- /kjelpassersertifikat med utløpsdato i 2021

På grunn av Korona-situasjonen kan noen ha problemer med å få resertifisert sitt kjeloperatør-/kjelpassersertifikat. Det er derfor åpnet for at sertifikater med utløpsdato i 2021 kan få forlenget gyldighet frem til 31.12.2021.

Solenergi i Russland

tirsdag 10, November 2020.

Solenergi i Russland

Norsk Energi har installert solenergi i landsbyen Kimovaara i Nordvest-Russland.

Norsk Energi tilbyr termisk responstesting av energibrønner

fredag 28, August 2020.

Norsk Energi tilbyr termisk responstesting av energibrønner

Norsk Energi og Båsum Boring AS har inngått en samarbeidsavtale om gjennomføring av termiske reponstester ifm. etablering av energibrønner.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.