• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Norsk Energi Kontroll ute på oppdrag

fredag 13, September 2019.

Norsk Energi Kontroll ute på oppdrag

Norsk Energi Kontroll, som er spesialist på kontroll av utstyr og anlegg for håndtering av farlig stoff inkl. trykkpåkjent utstyr, er ute på flere hundre kontroller i året, og er i vekst. Hvordan de jobber kan du nå se et eksempel på i vår nye film.

Rykende fersk utgave av bladet Norsk Energi

torsdag 12, September 2019.

Rykende fersk utgave av bladet Norsk Energi

Tidsskriftet Norsk Energi nr 3-2019 er nå på vei ut til abonnentene. Energiledelse ved Fagerborg skole og individuell måling av termisk energi er blant mange av saken du kan lese om.

Røykrørkjeler kvalifisert for anvendelse til energigjenvinning i sementindustrien

tirsdag 10, September 2019.

Røykrørkjeler kvalifisert for anvendelse til energigjenvinning i sementindustrien

Norsk Energi har ansvar for å utvikle teknisk løsning som forsyner CO2-fangstprossessen med damp i det planlagte fullskala demonstrasjonsanlegg for CO2-fangst ved Norcem Brevik sementfabrikk.

Miljøvennlig kaffeforedlingsanlegg bygges i Norge

onsdag 26, June 2019.

Miljøvennlig kaffeforedlingsanlegg bygges i Norge

Joh. Johannson Kaffes nye kaffeanlegg på Deli skog i Vestby i Akershus blir et av verdens mest avanserte for foredling av kaffe. Norsk Energi er med i flere faser av prosjektet. 

Energiledelse gir innovasjon og millionbesparelser

onsdag 26, June 2019.

Energiledelse gir innovasjon og millionbesparelser

Benteler Automotive Raufoss AS har realisert store energibesparelser med ny teknologi de siste årene. Bedriften er sertifisert i henhold til standard for energiledelse. Norsk Energi har bistått bedriften i prosessen.  

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.