• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Med sikkerheten i kjel og hjerte

tirsdag 08, June 2021.

Med sikkerheten i kjel og hjerte

Odd Werner Dåvøy går nå over i pensjonistenes rekker etter mer enn 34 år i Norsk Energi avdeling Bergen.

Plastbedrift i Bulgaria har spart 35 prosent energi

torsdag 03, June 2021.

Plastbedrift i Bulgaria har spart 35 prosent energi

Samarbeid med Norsk Energi resulterer i store besparelser og bred publisitet for det bulgarske produksjonsfirmaet Plast Commerce - 93 Ltd.

Årsmøte og Generalforsamling 10. juni

onsdag 02, June 2021.

Årsmøte og Generalforsamling 10. juni

Generalforsamling og Årsmøte den 10. juni gjennomføres også i år digitalt. Generalforsamlingen er kun for medlemmer, mens Årsmøtet/Webinaret er åpent for alle. Årets Emil-pris (energi- og miljøpris) vil bli delt ut under webinaret. 

Årsrapporten for 2020

torsdag 27, May 2021.

Årsrapporten for 2020

Norsk Energis årsrapport for 2020 foreligger nå. Der kan du blant annet finne Styrets årsberetning og årsregnskapet samt en presentasjon av noen av prosjektene vi har jobbet med gjennom året.

Elkem med karbonfangst-studier

mandag 15, March 2021.

Elkem Salten Verk. Foto: Elkem

Elkem har besluttet å undersøke mulighetene for karbonfangst ved 5 av sine anlegg i Norge; Bjølvefossen, Bremanger, Rana, Salten og Thamshavn. Norsk Energi er med.

<<  1 [23 4 5 6  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.