Søknader

Sertifikatgebyr:
Utstedelse av nytt sertifikat og ved resertifisering: kr 1 100,-
Utstedelse av sertifikat ved tapt/mistet sertifikat: kr 750,-


25.04.2018: Vi har for tiden problemer med nedlasting av dokumenter fra nettsiden. Vennligst send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker å få tilsendt noen av søknadsskjemaene.
Vi beklager dette og regner med at feilen blir rettet opp innen kort tid.

 

Søknader om 1. gangs utstedelse av sertifikat:

Har du sertifikat fra tidligere skal du ikke benytte disse skjemaene, men skjema for resertifisering.

Søknad om resertifisering/fornying:

Informasjon om resertifisering.
NB! Norsk Energi resertifiserer/fornyer KUN sertifikat utstedt av Norsk Energi. Resertifisering kan tidligst foregå 12 mnd. før utløpsdato.
For resertifisering av sertifikat som ikke er utstedt av Norsk Energi (dvs. utstedt av andre sertifiseringsordninger) bes søker lese om regelverket knyttet til det - se konvertering av sertifikat og regelverket.

Maskinister:

Maskinister bes lese gjeldende regelverk og nedenstående informasjon før ev. søknad fylles ut og sendes inn til Norsk Energi.
NB! Det er krav om teori og praksis innen dampkjeler.

NB! Maskinister som søker om å få utstedt kjelpassersertifikat må betale for medgått tid i forbindelse med gjennomgang av innsendt dokumentasjon, uavhengig av om dette fører til anledning til å avlegge eksamen eller ikke. I tillegg må det betales for eksamensavgift (for tiden kr 2000,-) dersom eksamen avlegges og ev. kursavgift (eksamensavgift er inkl i kursavgiften). Ved ev. utstedelse av sertifikat må ovennevnte sertifikatgebyr også betales. Se krav til dokumentasjon på søknadsskjema.