Oppgradering av massefabrikk

onsdag, 13 juni 2018.

Norsk Energi skal bidra med prosjektering av hetoljeanlegg i forbindelse med at Hydro Sunndal skal oppgradere eksisterende massefabrikk for produksjon av anoder til egen aluminiumproduksjon. Hetolje benyttes til oppvarming av denne prosessen, som foregår med en temperatur fra 220-280 °C.

Norsk Energi vil bistå Hydro Sunndal med å utarbeide prosessdesign for prosessen, og bistå med 3D-modellering, utarbeidelse av byggetegninger og ekspansjonsberegninger av  røranlegg for hetolje.

Hydro Sunndal er en av medlemsbedriftene i Norsk Energi, og Norsk Energi har deltatt på de fleste ombygginger og oppgraderinger av massefabrikken.

Hydro Sunndal med en samlet produksjonskapasitet på over 400.000 tonn aluminium er Europas største aluminiumsprodusent.

Ønsker du å vite mere om hvordan Norsk Energi jobber med hetoljeanlegg og prosessvarme, kontakt Anders Sveinsen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få tilsendt våre faktaark om hetoljeanlegg.

Hydro Sunndal. Foto: Hydro/Harald M. ValderhaugHydro Sunndal. Foto: Hydro/Harald M. Valderhaug 

 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.