Gratis miniseminar om energiledelse

tirsdag, 08 januar 2019.

Ønsker du lære av andre bedrifter som har erfaring med energiledelse? Ønsker du å få kunnskap om endringer i revidert standard for energiledelse, som nå foreligger i norsk versjon? Hvilken betydning vil innføring av energieffektiviseringsdirektivet få for norske virksomheter?

Ta grep om energien ved hjelp av energiledelse. Foto: iStockTa grep om energien ved hjelp av energiledelse. Foto: iStockStandard Norge arrangerer i samarbeid med Enova et gratis miniseminar om energiledelse i Trondheim mandag 28. januar, dagen før Enova-konferansen 29. og 30. januar.

Benteler Automotive Raufoss AS, Entra og Fjord 1 vil dele sine resultater og erfaringer fra målrettet og systematisk arbeid med energiledelse. Revidert standard for energiledelse (NS-EN ISO 50001:2018) foreligger nå i norsk versjon, og de viktigste endringene vil bli belyst på miniseminaret. Myndighetene forbereder nå innføring av Energieffektiviseringsdirektivet (EED) som blant annet stiller krav om periodisk energikartlegging for større virksomheter. Vi vil få høre om andre EU-lands tilpasninger til EED, og hvilken betydning direktivet kan få for norske virksomheter. Alternative forretningsmodeller for finansiering av energisparetiltak vil også bli presentert.      

Mer informasjon, program og påmeldingsmulighet.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at Norsk Energi i samarbeid med DNV GL arrangerer to kurs i energiledelse; introduksjonskurs og påbygningskurs, 9. og 10. april 2019 hos Norsk Energi, Skøyen, Oslo. Mer informasjon og påmeldingsmulighet.

Kontakt: Hans Even Helgerud 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.