Søknad om medlemskap

Undertegnede søker herved om medlemskap i Norsk Energi, i henhold til foreningens vedtekter § 3 - Medlemskap.

Informasjon om søker

Bedrift/navn:(*)
Invalid Input

Organisasjonsnummer(*)
Organisasjonsnummer er obligatorisk

Besøksadresse:(*)
Besøksadresse er obligatorisk

Postnummer:(*)
Postnummer er obligatorisk

Sted(*)
Sted obligatorisk

Postadresse:(*)
Postadresse er obligatorisk

Postnummer:(*)
Postnummer

PostSted:(*)
Poststed er obligatorisk

Tlf sentralbord(*)
Invalid Input

Bransje(*)
Invalid Input

Energibruk GWh(*)
Invalid Input

Antall ansatte(*)
Invalid Input

Kontaktperson(*)
Invalid Input

Tlf direkte (mobil)(*)
Invalid Input

E-post kontaktperson:(*)
Invalid email address.

Søknad utfylt av(*)
Invalid Input

Nettadresse:
Invalid Input

Jeg samtykker til at Norsk Energi lagrer og bruker mine kontaktopplysninger, for å administrere mitt eller min arbeidsgivers medlemskap i foreningen. Dette innebærer behandling av mine personopplysninger for å tilby bedriften eller meg medlemsfordeler som nevnt her, informasjon om aktuelle saker via direkte e-post eller via nyhetsbrev.

Jeg er informert om at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til at jeg eller bedriften fortsetter å være medlem i Norsk Energi tilbake. Måten jeg kan gjøre dette på er å sende e-post eller brev til Norsk Energi, der jeg melder meg eller bedriften ut av foreningen. Dette er iht. Norsk Energis vedtekter.

Mer informasjon om Norsk Energi sin behandling av personopplysninger.

Robotsjekk(*)
Robotsjekk
Invalid Input

Alle felter må fylles ut

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.