• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs 280219
  • energieffektivisering
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Ny pelletsfabrikk på Moelven Soknabruket

torsdag 30, August 2018.

Pellets. Foto: Moelven

Moelven Industrier bygger en ny pelletsfabrikk og et nytt bioenergianlegg på Sokna utenfor Hønefoss. Norsk Energi har stått for det samlede integrerte innovative energikonseptet for sagbruket og pelletsfabrikken.

Enova lanserer nytt støtteprogram for eksisterende bygg

tirsdag 28, August 2018.

Enova lanserer nytt støtteprogram for eksisterende bygg

Bedrifter som velger energi- og klimatiltak med den beste tilgjengelig teknologien når de skal rehabilitere eller oppgradere kan få støtte fra Enovas nye støtteprogram.

Standard for energiledelse i ny versjon

mandag 27, August 2018.

Standard for energiledelse i ny versjon

Norsk Energi har deltatt i arbeidet med revisjon av standarden for energiledelse - ISO 50001:2018. Det er en overgangsfase på 3 år for tilpasninger til denne nye standarden.

Ny veileder i spredningsberegning og bestemmelse av skorsteinshøyde

mandag 27, August 2018.

Ny veileder i spredningsberegning og bestemmelse av skorsteinshøyde

Norsk Energi har i samarbeid med NILU utarbeidet en ny veileder for spredningsberegninger og skorsteinshøyder på oppdrag for Miljødirektoratet.

Kurs høsten 2018

fredag 24, August 2018.

Norsk Energis kursledere for operatør- og kjelpasserkursene Hans Magnus Myklestad, Knut Sandvold og Odd W. Dåvøy, ønsker velkommen på kurs til høsten.

Norsk Energi med en innholdsrik kurshøst. Kjelpasserkurs, kjeloperatørkurs, oppdateringskurs, kurs i energiledelse - både introduksjonskurs og påbygningskurs står på agendaen.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.