• Norsk Energi ledige stillinger 3
  • Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs februar2013 500x200
  • energieffektivisering
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Snart slutt på støtteordning til utfasing av oljefyr

tirsdag 07, August 2018.

Snart slutt på støtteordning til utfasing av oljefyr

1. desember 2018 avslutter Oslo Kommune sin støtteordning med tilskudd til fjerning av oljefyr. Norsk Energi er godkjent enøkkonsulent og kan hjelpe byggeiere som trenger bistand til utfasing og valg av ny energikilde.

Konseptvalgsvurdering for Grønmo Avfallsdeponi

torsdag 05, July 2018.

Konseptvalgsvurdering for Grønmo Avfallsdeponi

Norsk Energi har inngått kontrakt med Oslo Kommune Energigjenvinningsetaten (EGE) om gjennomføring av konseptsvalgvurdering (KVU) for Grønmo Avfallsdeponi, Oslo, mht. energiutnyttelse av deponigass. 

Nå kan alle få kjelpassersertifikat fra Norsk Energi - selv om de har operatørsertifikat fra andre

fredag 22, June 2018.

Nå kan alle få kjelpassersertifikat fra Norsk Energi - selv om de har operatørsertifikat fra andre

De som ønsker oppgradering fra kjeloperatør (med gyldig kjeloperatørsertifikat) til kjelpasser står fritt til å gjennomføre kjelpasserkurs og få utstedt kjelpassersertifikat hos hvilken akkreditert leverandør de ønsker å benytte.

Nytt styre i Norsk Energi

mandag 18, June 2018.

Nytt styre i Norsk Energi

På Generalforsamlingen i Norsk Energi den 14. juni ble fire styremedlemmer, to varamedlemmer og tre valgkomité-medlemmer gjenvalgt.

EMIL-prisen 2018 til Quantafuel AS

fredag 15, June 2018.

EMIL-prisen 2018 til Quantafuel AS

Norsk Energi sin Energi- og miljøpris (EMIL-prisen) for 2018, som ble delt ut på Norsk Energis årsmøte 14 juni, gikk til Quantafuel AS.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.