• Utfasing av oljefyr
  • Energiledelse banner 500x200
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs februar2013 500x200
  • energieffektivisering
  • Energiledelse og enøktiltak
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Årets første utgave av bladet Norsk Energi

onsdag 14, March 2018.

Årets første utgave av bladet Norsk Energi

I denne utgaven av Norsk Energi gir vi positiv omtale av Quantafuels banebrytende arbeid for å produsere diesel fra plastavfall.

Omorganisering i Norsk Energi

tirsdag 13, February 2018.

Omorganisering i Norsk Energi

I overgangen til det nye året benyttet vi anledningen til å gjøre noen endringer på organiseringen. Avdelingen for fjernvarme har fått ny leder og vi har opprettet en ny Bygg-avdeling.

Bygg - nytt satsningsområde for Norsk Energi

tirsdag 13, February 2018.

Bygg - nytt satsningsområde for Norsk Energi

Hallstein Brandal, som i mange år har vært leder av fjernvarmeavdelingen i Norsk Energi, går nå over til å lede den nye byggavdelingen.

Sven Danielsen ny leder for Fjernvarmeavdelingen

tirsdag 13, February 2018.

Sven Danielsen ny leder for Fjernvarmeavdelingen

Etter å ha jobbet med fjernvarme i Norsk Energi siden 2009 har Sven nå overtatt som leder for fjernvarmeavdelingen.

Reduksjon av gass- og strømforbruket ved Alcoa Mosjøen

mandag 05, February 2018.

Reduksjon av gass- og strømforbruket ved Alcoa Mosjøen

Norsk Energi har sett på muligheten for distribusjon og utnyttelse av energi gjenvunnet fra anodebakeriet til Alcoa avd. Mosjøen.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.