• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Energiledelse gir stor enøk-gevinst i HOFF SA

mandag 25, June 2012.

Energiledelse gir stor enøk-gevinst i HOFF SA

HOFF SA har investert minst 6 millioner kroner i enøk-tiltak i bedriften på Gjøvik de siste 3-4 årene.Det har redusert bruken av termisk energi med rundt 30 prosent til ca. 20 GWh i året, sier teknisk sjef Frank Skybak til Norsk Energi.

EMIL-prisen 2012 overrakt John Helge Stensrud ved UiO

fredag 15, June 2012.

EMIL-prisen ble i i år overrakt avdelingsleder VVS ved Universitetet i Oslo (UiO), John Helge Stensrud. Han fikk prisen for arbeidet med å oppnå mer miljøvennlig energibruk til oppvarming av UiOs bygningsmasse som er på 560 000 kvadratmeter.

Vellykket årsmøte i Norsk Energi 2012

fredag 15, June 2012.

Vellykket årsmøte i Norsk Energi 2012

Minst 90 personer deltok på Norsk Energis årsmøte som ble arrangert i Vika konferansesenter i Oslo 7. juni. EMIL-prisen ble overrakt avdelingsleder VVS ved Universitetet i Oslo (UiO), John Helge Stensrud.

Norsk Energi prosjekterer ”kjølepakke” til nye Strømmen storsenter

mandag 11, June 2012.

Norsk Energi prosjekterer ”kjølepakke” til nye Strømmen storsenter

Seniorkonsulent Anders Sveinsen i Norsk Energi har travle dager med kontroll og oppfølging av kjølesentralen i nye Strømmen Storsenter.

Aserbajdsjan ønsker enøk i bygningsmassen

onsdag 16, May 2012.

Aserbajdsjan ønsker enøk i bygningsmassen

Aserbajdsjan har et stort potensial for enøk i bygningsmassen, og Norsk Energi og ENSI driver med kapasitetsoppbygging på området.

<<  42 43 44 45 46 [4748 49 50  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.