• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs 280219
  • energieffektivisering
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Norsk Energi prosjekterer ”kjølepakke” til nye Strømmen storsenter

mandag 11, June 2012.

Norsk Energi prosjekterer ”kjølepakke” til nye Strømmen storsenter

Seniorkonsulent Anders Sveinsen i Norsk Energi har travle dager med kontroll og oppfølging av kjølesentralen i nye Strømmen Storsenter.

Aserbajdsjan ønsker enøk i bygningsmassen

onsdag 16, May 2012.

Aserbajdsjan ønsker enøk i bygningsmassen

Aserbajdsjan har et stort potensial for enøk i bygningsmassen, og Norsk Energi og ENSI driver med kapasitetsoppbygging på området.

Klart for ny varmesentral i Tønsberg

tirsdag 17, April 2012.

Klart for ny varmesentral i Tønsberg

Dette er et av de største prosjektene vi har jobbet med de siste årene. I alt 8-10 medarbeidere i Norsk Energi har vært involvert i prosjektet, sier Norheim når vi møtes til en befaring på varmesentralen som ligger i Kilen nord for Tønsberg.

Enovas energiresultat

tirsdag 17, April 2012.

Enovas energiresultat

Enovas energiresultat 7,2 TWh for perioden 2002-2011

Økende interesse for passivhusstandard i 2011

Enova har et kontraktfestet energiresultat på 16,6 TWh for perioden 2002- 2011, mens det sluttrapporterte energiresultatet er på 7, 2 TWh. Det siste tallet viser faktisk energisparing, konvertering og ny energiproduksjon.

Ny energisentral på Fornebu gir mer varme og kjøling

mandag 16, April 2012.

Ny energisentral på Fornebu gir mer varme og kjøling

Den nye energisentralen i Rolfsbukta vil føre til en kraftig utvidelse av kapasiteten for leveranser av varme og kjøling til bygningsmassen i området Lysaker-Fornebu, sier Claus Heen i Fortum fjernvarme som har det overordnede prosjektansvaret for energisentralen.

<<  39 40 41 42 43 [4445 46 47  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.