• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Årsmøte 2019

onsdag 22, May 2019.

Årsmøte 2019

Generalforsamling i Norsk Energi og Årsmøte finner sted torsdag 13. juni. Hovedtemaet i det faglige seminaret er hvordan ulike industribedrifter gjør tiltak for stadig "grønnere produkter". Bli med!

Miljøvennlig varme til Oslofjord Convention Center

tirsdag 21, May 2019.

Miljøvennlig varme til Oslofjord Convention Center

Det store nye konferansesenteret Oslofjord Convention Center ligger i idylliske omgivelser ved kysten mellom Stokke og Tønsberg. Norsk Energi har bistått med miljøvennlig oppvarming.

Gratis miniseminar om energiledelse

tirsdag 21, May 2019.

Gratis miniseminar om energiledelse

Norsk Energi sitt årsmøte den 13. juni utvides i år med et gratis miniseminar. Du er velkommen til å delta på hele eller deler av programmet denne dagen.

Foreslår endring i forurensningsforskriften kap. 27

torsdag 02, May 2019.

Foreslår endring i forurensningsforskriften kap. 27

Miljødirektoratet legger ut på høring forslag til gjennomføring av direktivet om begrensning av visse forurensende utslipp til luft fra mellomstore forbrenningsanlegg - endring av forurensningsforskriften kapittel 27.

For lite fokus på vannbehandling i varmeanlegg

tirsdag 26, March 2019.

For lite fokus på vannbehandling i varmeanlegg

- Det er behov for økt kompetanse innen vannbehandling for å sikre effektive og varige varmeanlegg, sier Hallstein Brandal i Norsk Energi.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.