• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs 280219
  • energieffektivisering
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Energiprogram i Romania

mandag 29, October 2018.

Energiprogram i Romania

Norsk Energi sin kompetanse er meget relevant for energiprogrammet i Romania som dekkes av EØS-midlene forvaltet av Innovasjon Norge.

Varmevekslere er i dag heist på plass i frikjølekum i Stavanger

mandag 22, October 2018.

Varmevekslere er i dag heist på plass i frikjølekum i Stavanger

Norsk Energi har bistått Lyse Neo med prosjektering av en frikjølekum. Kaldt vann fra Gandsfjorden skal benyttes til å kjøle ned bygg i Sandnes.

Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje

mandag 22, October 2018.

Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje

Norsk Energi bidrar til at Fortum Oslo Varme når målet om å levere 100 prosent fornybar energi til sine kunder ved at oljekjeler konverteres til å brenne lett biofyringsolje.

Enovas støtteprogram for energiledelse avvikles

onsdag 17, October 2018.

Enovas støtteprogram for energiledelse avvikles

20. desember kl. 12:00 er siste mulighet for å søke støtte fra Enovaprogrammet; «Energiledelse for transport, industri og anlegg»

Fremtidig behandling av flyveaske

torsdag 30, August 2018.

NOAHs anlegg på Langøya

Norsk Energi har utarbeidet en rapport med status, utredning og evaluering av ulike løsninger for behandling av RGR – ofte kalt flyveaske. NOAH var oppdragsgiver.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.