• Utfasing av oljefyr
  • Energiledelse banner 500x200
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs februar2013 500x200
  • energieffektivisering
  • Energiledelse og enøktiltak
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Årsmøte 2018

tirsdag 22, May 2018.

Årsmøte 2018

Generalforsamling i Norsk Energi og Årsmøte finner sted torsdag 14. juni. Hovedtemaet i det faglige seminaret er varmegjenvinning fra røykgasser. Bli med!

Gratis seminar om energiledelse

tirsdag 15, May 2018.

Gratis seminar om energiledelse

Norsk Energi sitt årsmøte den 14. juni utvides i år med et gratis miniseminar. Du er velkommen til å delta på hele eller deler av programmet denne dagen.

Norsk Energi bidrar til å rydde opp i miljø-Hot Spots i Barentsregionen

fredag 11, May 2018.

Norsk Energi bidrar til å rydde opp i miljø-Hot Spots i Barentsregionen

Barentslandene definerte i 2005 flere såkalte miljømessige Hot Spots i Russland. Nå er listen redusert. Bl.a. er treavfallet i Komirepublikken, der Norsk Energi har bidratt innen bioenergisatsingen, tatt ut av listen.

Norsk Energi fikk hederspris for enøkprosjekter i Bulgaria

mandag 07, May 2018.

Norsk Energi fikk hederspris for enøkprosjekter i Bulgaria

I 2015 fikk Norsk Energi sitt første oppdrag i Bulgaria. Det gjaldt enøktiltak i flere kommuner. Etter om lag to års prosjektgjennomføring er betydelige energibesparelser oppnådd.

Landsdekkende risikoaksjon

tirsdag 10, April 2018.

Landsdekkende risikoaksjon

Nå pågår en landsdekkende aksjon for å sjekke om industri- og avfallsbedrifter vet hvilke farer som kan oppstå på arbeidsplassen og hvordan de kan hindre at det skjer.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.