• Utfasing av oljefyr
  • Energiledelse banner 500x200
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs februar2013 500x200
  • energieffektivisering
  • Energiledelse og enøktiltak
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Nytt styre i Norsk Energi

mandag 18, June 2018.

Nytt styre i Norsk Energi

På Generalforsamlingen i Norsk Energi den 14. juni ble fire styremedlemmer, to varamedlemmer og tre valgkomité-medlemmer gjenvalgt.

EMIL-prisen 2018 til Quantafuel AS

fredag 15, June 2018.

EMIL-prisen 2018 til Quantafuel AS

Norsk Energi sin Energi- og miljøpris (EMIL-prisen) for 2018, som ble delt ut på Norsk Energis årsmøte 14 juni, gikk til Quantafuel AS.

Oppgradering av massefabrikk

onsdag 13, June 2018.

Oppgradering av massefabrikk

Norsk Energi skal prosjektere hetoljeanlegg i forbindelse med at Hydro Sunndal skal oppgradere massefabrikken for produksjon av anoder til egen aluminiumproduksjon.

Norsk Energi Kontroll med utvidet kontrollområde

mandag 11, June 2018.

Norsk Energi Kontroll med utvidet kontrollområde

Norsk Energi Kontroll AS er nå utpekt som teknisk kontrollorgan i henhold til forskrift om trykkpåkjent utstyr (Directive 2014/68/EU – PED).

Fjernvarmeforbruket økte igjen

mandag 04, June 2018.

Fjernvarmeforbruket økte igjen

Ny SSB-statistikk: Forbruket av fjernvarme var på 5,5 TWh i fjor – en økning på 4,4 prosent fra rekordåret 2016.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.