• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • energieffektivisering
  • Kurs 280219
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.

 

Aktuelt

Ny rapport om individuell måling av termisk energi

tirsdag 04, June 2019.

Ny rapport om individuell måling av termisk energi

Norsk Energi har på oppdrag fra NVE levert en rapport om individuell måling av varme og kjøling, med fokus på kostnader.

Eksplosjonssikkerhet i matindustrien

tirsdag 04, June 2019.

Eksplosjonssikkerhet i matindustrien

Norsk Energi holder foredrag om eksplosjonssikkerhet i matindustrien på Teknologisk Matforums temadag 12. juni 2019.

Ny møteplass for energiledelse

fredag 31, May 2019.

Ny møteplass for energiledelse

Hans Even Helgerud i Norsk Energi har nå tatt initiativet til etablering av møteplassen Energilederforum - et forum for faglig påfyll, erfaringsutveksling og inspirasjonskilde for energiledelse.

Norsk Energi har utviklet nytt simuleringsprogram for dampturbiner

mandag 27, May 2019.

Norsk Energi har solid kompetanse og erfaring med dampanlegg med dampturbiner. Vårt nye simuleringsverktøy hjelper oss med designvurderinger for nye dampturbiner for å sikre høy virkningsgrad og strømproduksjon, sier Paul Ystad i Norsk Energi.

Med dette simuleringsverktøyet kan Norsk Energi gjøre designvurderinger for nye dampturbiner for å sikre høy virkningsgrad og strømproduksjon.

Elvekryssing i Mo i Rana

torsdag 23, May 2019.

Elvekryssing i Mo i Rana

Mo fjernvarme utvider fjernvarmenettet og skal fra høsten levere miljøvennlig fjernvarme basert på spillvarme fra industrien i Mo til bygg på Gruben.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.