• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs 280219
  • energieffektivisering
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Utsmykket skorstein på Fornebulandet

onsdag 21, November 2018.

Utsmykket skorstein på Fornebulandet

Skorsteinen til Rolfsbukta energisentral på Fornebu, som er over 30 meter høy, har omsider fått sitt kunstneriske uttrykk på plass i form av å bli kledd inn med mynter.

Industrien er den store klimavinneren

mandag 19, November 2018.

Industrien er den store klimavinneren

Lite tyder på at vi klarer å redusere klimagassutslippene iht. Paris-avtalen skriver redaktør Hans Borchsenius i bladet Norsk Energi. Lyspunktet er at industrien har redusert utslippene med hele 40 prosent.

Håndballstjerne evaluerte ny trerørs-tappevannsløsning i masteroppgave

fredag 09, November 2018.

Håndballstjerne evaluerte ny trerørs-tappevannsløsning i masteroppgave

– Min erfaring er at bransjen har en del å hente på tverrfaglig samarbeid, sier Kristin Nørstebø som nå jobber i Norsk Energi.

Vellykket fjernvarmekurs

torsdag 08, November 2018.

Vellykket fjernvarmekurs

Det ble nylig gjennomført et to-dagers fjernvarmekurs for ansatte i Fortum Oslo Varme. Drøyt 10 forelesere fra Fortum Oslo Varme og Norsk Energi hadde leksjoner om en rekke fjernvarmerelaterte tema.

Demonstrasjonsprosjekt for CO2-fangst ved Norcem Brevik

mandag 29, October 2018.

Demonstrasjonsprosjekt for CO2-fangst ved Norcem Brevik

Norsk Energi er godt i gang med forprosjektering av varmegjenvinning fra røykrørkjeler i CO2-fangstprosjekt hos Norcem Brevik.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.