• Energiledelse 2
  • Biofyringsolje
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Kurs 280219
  • energieffektivisering
  • Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje - klikk på bildet og les mer
  • Fjernvarme og fjernkjøling
  • Tid for faglig påfyll? Se våre kurstilbud.
  • Energieffektivisering og lavere CO2-utslipp

Aktuelt

Spesialist på termisk energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Vi er aktivt engasjert i en rekke større og mindre prosjekter med energiledelse, energieffektivisering, omlegging til fornybare energikilder og reduserte NOx- og CO2-utslipp – først og fremst gjennom rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring.
 

Aktuelt

Enova-pris til Hans Even Helgerud

onsdag 30, January 2019.

Enova-pris til Hans Even Helgerud

Hans Even Helgerud, i Norsk Energi, ER historien om introduksjon av energiledelse i Norge, mener Enova. I går var han en av to energijegere som ble tildelt årets Enova-pris. 

EU-direktivet for mellomstore forbrenningsanlegg

tirsdag 22, January 2019.

EU-direktivet for mellomstore forbrenningsanlegg

Norge har hatt regulering av mellomstore forbrenningsanlegg siden 2010. Nå har også EU fått på plass et direktiv (MCP-direktivet) som regulerer disse anleggene, og norsk regelverk vil bli tilpasset dette.

Norsk Energi resertifisert som Miljøfyrtårnbedrift

tirsdag 22, January 2019.

Norsk Energi resertifisert som Miljøfyrtårnbedrift

Norsk Energi har vært Miljøfyrtårnsertifisert siden 2012, og i desember 2018 ble vi resertifisert for 3 nye år.

Gratis miniseminar om energiledelse

tirsdag 08, January 2019.

Gratis miniseminar om energiledelse

Er du opptatt av energiledelse? Bli med på seminar der programmet bla omfatter innspill fra bedrifter som har erfaring fra energiledelse, den nye standarden for energiledelse og energieffektiviseringsdirektivet .

Kritikalitetsanalyse for Kvitebjørn Varme

onsdag 05, December 2018.

Kritikalitetsanalyse for Kvitebjørn Varme

Norsk Energi har nylig gjennomført kritikali­tetsanalyse av Kvitebjørn Varme AS sitt avfallsforbrenningsanlegg i Tromsø.

<<  1 [23 4 5 6  >>  
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.